Boomdrainage

Het eerste deel van de eerste behandeling bestaat uit het doorlopen van de levensloop van uw dier. Vanaf de conceptie bij het moederdier wordt jaar naar jaar nagelopen op sporen van negatieve ervaringen die tot op de behandeldag voor uw dier voelbaar zijn geweest en hebben geresulteerd in niet te behandelen klachten. Soms laat een dier een situatie zien, omschrijft hij /zij mensen of er wordt fysiek voelbare pijn doorgegeven. Al deze belevenissen gaan gedraineerd worden in de periode na de eerste behandeling. Omdat de levensjaren aangegeven worden als de boomringen heet dit deel de boomdrainage. In sommige gevallen is een eerder leven zichtbaar waarin met een ander karakter in andere omstandigheden geleefd werd en waar de oorzaak ligt van een huidige emotionele of fysieke beperking.

Frequentieanalyse

Elk orgaan, elk bot en elke spier heeft een aparte frequentie zoals ook elke radiozender een eigen frequentie heeft. De verstoring is te meten en te corrigeren met de H-3 antenne. Dit is deel 2 van de behandeling.

Inzet verdere therapie

In de natuurgeneeskunde worden fytotherapie, aromatherapie, Schusslerzouten, gemmae, bloesemtherapie en enkelvoudige homeopathische geneesmiddelen gebruikt. Die hebben net als het te behandelen dier een electromagnetisch veld. Als laatste deel van de behandeling wordt getest welke middelen de genezing verder kunnen bevorderen.

Plaats van behandeling

Voor de paarden en andere grote dieren kom ik door heel Nederland naar de plek waar zij wonen. Honden, katten, konijnen, en andere goed in de auto mee te nemen huisdieren worden aan de Mooksestraat 29 in Groesbeek behandeld, net als de mensen.

De behandeling kan ook plaatsvinden op afstand middels een foto, toegestuurd via WhatsApp. Na voldoening van de behandelprijs en verzendkosten wordt een afspraak gemaakt via WhattsApp wanneer de behandeling uitgevoerd wordt. Met de druppels komen enkele handgeschreven bevindingen van tijdens de behandeling mee.

Meenemen

Doosjes / strips / flesjes of een lijst van eerder gebruikte medicijnen graag meenemen. Ze zijn van invloed op de meting. Neem bij de eerste behandeling een foto op papier mee waar uw dier helemaal en alleen op staat. De leeftijd maakt niet uit. Paarden een foto zonder deken graag.

LET OP:

Een behandeling door de Holistisch Dierentherapeut kan nooit uw arts / dierenarts vervangen. Waarschuw daarom tijdig uw arts / dierenarts indien u ongerust bent, ook tijdens de behandelperiode.

groep paarden