Geopathie en mensen

Anders dan de behandeling van uw dier:

Geopathie

Sommige plaatsen (stallen, bedrijventerreinen, woonhuizen) zijn ondanks goed onderhoud niet prettig om te verblijven. Meestal is er geen aanwijsbare grond hiervoor. Indien dit het geval is helpt het om deze plaats op aanwezigheid van geopatische belasting (aardstralen e.d.) door te laten meten en ze weg te laten halen.

Wat te doen? Lever hiervoor een met de hand getekende tweedimensionale tekening in van de woonruimte van uw dier. Indien meerdere verdiepingen van elke verdieping een tekening.
De Holistisch Dierentherapeut hoeft hiervoor niet in het pand/op het terrein aanwezig te zijn. Na overmaking van 195,--Euro wordt uw plaats op afspraak behandeld (een behandeling duurt een dag) en ontvangt u de ingeleverde tekening met bevindingen terug.

Postadres:
Holistisch Dierentherapeut
Carmen Wilbers
Mooksestraat 29
6562 ZT Groesbeek

Mensen.

Naast dieren kunnen ook mensen bij mij terecht. Zowel voor fysieke als emotionele klachten en evengoed voor jezelf als voor iemand waar je van houdt. Die ander moet wel op de hoogte zijn van de behandeling en daar toestemming voor hebben gegeven. Acupressuur wordt niet toegepast bij mensen. Wel frequentieanalyse, fytotherapie homeopathie Bach- en andere bloesemremedies Ayurveda, voedingsadvies en subtiele interventie in psychosociale motivatiefaktoren.

plattegrond schilderij