Radiësthesie en mensen

Anders dan de behandeling van uw dier:

1) Radiësthesie

Sommige plaatsen (stallen, bedrijventerreinen, woonhuizen) zijn ondanks goed onderhoud niet prettig om te verblijven. Meestal is er geen aanwijsbare grond hiervoor. Indien dit het geval is helpt het om deze plaats op aanwezigheid van geopatische belasting (aardstralen e.d.) door te laten meten en ze weg te laten halen. Hierdoor voelen dieren zich sneller beter.

Wat te doen? Lever hiervoor een met de hand getekende tweedimensionale tekening in van de woonruimte van uw dier. Indien meerdere verdiepingen van elke verdieping één tekening.
De Holistisch Dierentherapeut hoeft hiervoor niet in het pand/op het terrein aanwezig te zijn. Na overmaking van €195,-- wordt uw plaats op afspraak behandeld (één behandeling duurt één dag) en ontvangt u de ingeleverde tekening met bevindingen terug.

Postadres:
Holistisch Dierentherapeut
Carmen Wilbers
Mooksestraat 29
6562 ZT Groesbeek

2) Behandeling van mensen.

De behandeling van mensen wijkt maar een beetje af van die bij dieren. Bij mensen doe ik geen acupressuur, maar wel de levensloopdrainage en ook de frequentieanalyse met de H3-antenne. Ook is het van belang dat u slechts in een paar zinnen aangeeft wat de aanleiding is voor de start van deze behandeling. De prijs van een behandeling voor volwassenen is € 69,--en voor kinderen 57 euro. De duur van één behandeling is maximaal anderhalf uur.

Ook de afstandbehandeling is mogelijk voor mensen. Indien u voor iemand anders een afstandbehandeling wenst is het alleen mogelijk met toestemming van die persoon.

In het verlengde van de boomdrainage bij de allereerste behandeling is communicatie mogelijk met uw overleden familieleden. Dit is vooral voor mensen die niet goed afscheid hebben kunnen nemen van een overledene. Graag een foto en een voorwerp van de overledene meenemen. Deze sessie duurt maximaal drie kwartier en kost €45,-- Het komt ook voor dat overledenen geen toegang geven en dan komt er niks door.

plattegrond schilderij