Wanneer, welke dieren, waarvoor

Welke klachten?

Alle voorkomende klachten die niet of alleen gedeeltelijk door de dierenarts op te lossen zijn. Soms spelen klachten van een aantal jaren geleden nog een belangrijke rol in de vorm van een huidige fysieke beperking. Schroom vooral niet om ook te komen indien er iets vaags is. Uw dier zal mij vertellen wat er is of de energetische verstoring wordt via de H3-antenne zichtbaar.

Wanneer?

De meeste dieren worden post-veterinair behandeld, dat wil zeggen dat eerst een dierenarts het probleem behandeld heeft. Vanaf een bepaald punt is er geen veterinaire behandeling meer die nog snel uitkomst biedt en wordt u verteld dat uw dier “ermee moet leren leven”. Doordat de Holistisch Dierentherapeut op een andere manier naar uw dier kijkt bestaat de mogelijkheid dat uw dier toch nog geholpen kan worden.

Welke dieren?

Paarden, honden en katten staan het dichtste bij ons en delen ons dagelijks leven. Daarom merken we bij deze diersoorten ook eerder op als er iets niet goed is. Varkens, runderen en kippen worden door ons mensen gegeten, maar toch stijgt het aantal mensen dat kritisch is op hoe deze dieren geleefd hebben. Daar waar erkenning is voor het wezen van het dier, ook al leeft het in een groep, kan iets gedaan worden. Voor de Holistisch Dierentherapeut zijn alle dieren echter gelijkwaardig aan elkaar en verdienen zij allemaal dezelfde aandacht en behandeling.

hond hond hond